نتایج جستجو برای عبارت :

روز اکرام

{سبک زندگی مهدوی - شماره 33}
 
اکرام مهمان
 
 در سبک زندگی مهدوی، زیبایی هایی است که در زندگی های معمولی کمتر پیدا می شود. مهدی یاوران وقتی زندگی خود را بر اساس آموزه های دین برنامه ریزی میکنند لذتی می برند که بسیاری از انسان ها از آن لذت محروم هستند.
در این نوع شیوه زندگی، به مهمانی دادن و محبت به مهمان توجه ویژه ای شده است و از طرفی به میزبان میگوید نگران نباش، روزیِ مهمان قبلا آماده شده است.
رسول مهربانی ها میفرمایند: «همانا مهمان با آمدنش، رو
رئیس کمیته امداد آب پخش از بهره مندی تعداد 100 نفر یتیم از مزایای طرح اکرام و ایتام و پرداخت 150 فقره وام کارگشایی به مددجویان امداد خبر داد.
به گزارش سفیر جنوب، رمضان غلامی با اعلام این اخبار اظهار داشت: افراد حقیقی یا حقوقی  با عضویت در این طرح ارزشمند و مقدس بعنوان حامی در سیستم جامع  تعریف و کارسازی میگردد که ضمن تکمیل فرم اعلام همکاری،آمادگی خود را در جهت تحت حمایت قرار گرفتن یک یا چند کودک یتیم اعلام می نماید.

ادامه مطلب
نکوداشت
لغت‌نامه دهخدا
نکوداشت . [ ن ِ ] (مص مرکب مرخم ، اِمص مرکب ) نکو داشتن . (یادداشت مؤلف ). رعایت . تفقد. اعزاز. اکرام . رجوع به نکو داشتن شود : عالمی را به نکوداشت نگه دانی داشت مال خویش از قِبَل ِ داشت نداری تو نگاه .
فرخی .
 حضرت بافر ع فرمود چون خدای عزوجل خواهد که بنده ای که دارای گناهیست اکرام کند اورابه بیماری گرفتارکند و اگر اینکار را نکند به نیازمندی مبتلایش سازد و اگر اینکار رابا او نکرد مرگ رابر او سخت کند تا بدان واسطه کناهش راجبران کندو بگناهش مکافات کند  فرمود وچون بخواهد  بنده ایرا که حسنه. ای در نزدش داردخوار کند  تنش را سالم کند  و آگر اینکاررا در باره اش نکند روزیش فراخ  گرداند واگر انراهم در بخره اش انجام ندهد مرگ را براو اسان کند  تا بدان  سبب
* انتخاب رشته کنکور کارشناسی هنر در شیراز 
* توسط مدر س دانشگاه و کنکور هنر 
* مدرس زهرا جوکار 
* جهت تعیین وقت قبلی و مشاوره با شماره ۰۹۱۷۰۵۲۲۱۹۲تماس حاصل فرمائید.
* جهت گرفتن وقت قبلی با شماره  ۰۹۳۵۴۱۸۶۵۶۸ خانم ستوده ، آموزشگاه رها تماس حاصل فرمائید. 
* دانشجویان کنکوری که در شهرستانها حضور دارند و امکان حضور در شیراز را برای انتخاب رشته ندارند به صورت تلفنی مشاوره و انتخاب رشته انجام خواهد شد .
* آدرس آموزشگاه رها: گلدشت معالی آباد ، خیابان
برگزاری نشست معرفی کتاب امام حسن (ع):
همزمان با میلاد با سعادت امام حسن مجتبی (ع)  و  کریم اهل بیت، به همت سحر همامی کتابدار کتابخانه، نشست معرفی و بلندخوانی کتاب امام حسن (ع) نوشته حسین فتاحی با حضور جمعی از دانش آموزان برگزار گردید.
شرح وظایف خیریه امیدراه فاطمه
جذب مددجو از طریق های مختلف و ارایه گزارشات جذب به مسئول مافوق . 2- تشکیل پرونده با مدارک اصلی و رونوشت برابر اصل کردن مدارک و تصاویر آنها . 3- تشکیل پرونده ، استعلامات از سازمانها و ادارات دیگر خاصه مراکز مربوط به دیات . 4- تشخیص استحقاق و مستمند بودن مددجو و مادران آنها طبق قوانین حاکم بر موسسه خاصه اساسنامه . 5- تهیه معرفی مددجویان و حامیان به بخش اکرام . 6- توجیه و اخذ تعهد کتبی از مادران مبنی بر رعایت کامل شئونات ا
shirazart.blog.ir 
* انتخاب رشته و مشاوره کنکور کارشناسی هنر در شیراز 
* انتخاب رشته توسط زهرا جوکار مدرس دانشگاه و کنکور و دیباگران تهران انجام خواهد شد.
* مشاوره برای دانشجویانی که در شهرهای دیگر زندگی می کنند به صورت تلفنی و اینترنتی صورت خواهد گرفت .
* جهت مشاوره تلفنی و حضوری با خانم جوکار با شماره ۰۹۱۷۰۵۲۲۱۹۲ تماس حاصل فرمائید .
* جهت گرفت وقت قبلی جهت انتخاب رشته با شماره ۰۹۳۵۴۱۸۶۵۶۸ خانم ستوده آموزشگاه رها تماس حاصل فرمائید. 
* آدرس جهت انتخاب
{سبک زندگی مهدوی - شماره 29}
 
اهمیت احترام به همسایه
 
یکی از نکات مهم در سبک زندگی مهدوی، نوع رفتار و برخورد با همسایگان می باشد. در روایات متعدد به اهمیت اکرام و احترام به همسایه اشاره شده است حتی اگر آن همسایه، کافر باشد.
نقل شده که رسول مهربانی ها فرمودند: «ای علی! هر کس همسایه خود را بیازارد، از رحمت خدا محروم است... ای علی! همسایه ات را گرامی بدار، هر چند کافر باشد» (جامع الاخبار ص۸۴)
همچنین امام صادق(ع) می فرمایند: «ای شیعیان! کسی که رفتارش با
دهم اردیبهشت / ساعت هشت و نیم غروب
 
بیمارستان قدس اراک /
چهل روز از بهار میرفت...........................
زنی آبستن درد است و حامل یک جهان در شکم
و منتظر.....
برای ارتقا به مقام مادری.
اندکی بعد...
 زن آرام شد و صدای کودکی ضعیف حرمت سکوت را به بازی گرفت
یاد ندارم گریه اش از سر حسرت حضور بود یا شوق طلوع
اما امروز چهل سال پس از آن حادثه!
که عده ای از روی وظیفه و اندکی از روی محبت تهنیتش می گویند....
می بیند که خورشیدِ هر روزش از غرب به شرق غروب می کند.
بهتر شدن دنیای
آموزه های اخلاقی همیشه برخاسته از دین نیستند بلکه در اغلب مواقع، عقلانی و انسانی اند.قرآن کریم علی رغم آنکه نسبت به بسیاری از ریز مسائل ورود نکرده است ولی بر اخلاق در برابر پدر و مادر در چندین آیه تاکید نموده و آن را از حقوق والدین بر عهده فرزند معرفی کرده است.
1- تواضع در برابر پدر و مادر: و اخفض لهما جناح الذل2- طلب رحمت برای پدر و مادر: رب ارحمهما کما ربیانی صغیرا3- احسان و اکرام والدین: و بالوالدین احسانا4- نهی از خطاب آنها با سخن ناشایست: و لات
 یونس بن عمارگویدکه حضرت صادق ع فرموددفترها در روز قیامت سه دفتراست دفتری که نعمتها در ان ثبت شده و دفتریکه کارهای نیک در انست  ودفتری که کارهای بد در ان ثبت  است پس دفتر کارهای نیک برابر کنند  نعمها همه کارهای نیک  را فراگبردو در خود فرو برد  وفتر کارهای بد بجا ماند پس ادمبزاده مومن را برای حساب بخوانیدو قران در  بهترین  صورتی پیش رویش در ابد و گوید بار  پرودگارا من قر انم و این بنده مومن تو است که خودرا برای خواندن من  بتعمب میانداخت. شب خ
 
ثواب زیارت امام حسین ع به قصد تقرب به خدا
 
 
امام صادق (علیه السلام) فرمودند:پدرم ازیکی از دوستانش سؤال کرده بود مقصودت زیارت قبر امام حسین (علیه السلام) است چیست و چه کسى را با این زیارت اراده مى نمائى ؟ یعنى : با این زیارت قصد تقرّب به چه کسى را دارى ؟
عرض کرد: مراد و مقصودم خداوند تبارک و تعالى است ، یعنى قصدم تقرّب به خدا مى باشد .
حضرت فرمودند: کسى که بدنبال زیارت یک نماز بخواند و با این نماز قصد تقرّب خدا را داشته باشد، در روزى که خدا را مل
فتنه‌های قبل از قیام حضرت مهدی عجل الله فرجه در کلام امیر المومنین علیه السلام
مرحوم شیخ محمد باقر محمودی می‌نویسد:
قال السید أبو طالب: حدثنا أبو العباس أحمد بن إبراهیم الحسنی قال: أخبرنا أبو العباس أحمد بن [محمد بن] سعید بن عقدة إجازة قال: حدثنا أحمد بن الحسن بن بزیع (ظ) عن القاسم بن إسحاق، عن عبد الله العبدی عن أبیه عن عبد الرحیم بن نصر البارقی عن زید بن علی عن أبیه عن جده علیهم السلام قال: قال: أمیر المؤمنین علی علیه السلام: إذا كان زعیم الق
اکرام و نوازش یتیمان مسئله­ایست که در قرآن کریم و کلمات بزرگان دین بسیار بدان سفارش شده و یتیم نوازی شرط ورود به بهشت و ظلم و تجاوز به حقوق و اموال آنها موجب خسران و عذاب الهی معرفی شده است.  در مقاله حاضر پس از مفهوم شناسی واژه‌ی یتیم، مصادیق آن از دیدگاه قرآن و سنّت بررسی شده و آنگاه در پایان اموری را که خداوند انسان­ها را نسبت به یتیمان بدان سفارش کرده و آنها را در قبال آنها مسئول دانسته، بررسی شده است.
از به محبت و توجه در هر انسانی وجود دا
ولقد کرمنا آدم .......... (ما فرزندان آدم را کرامت بخشیدیم) انسان موجــودی گرامی داشته شده است ، زیرا خداوند تبارک و تعالی در خلقت او چنین اراده کرده و با توجه به آیات قرآن روح الهــی منشا ء کرامت انسان به شمار می رود : فاذا سویته ونفحت من روحی فقددو له ساجدین  (چون تمامش کردم و در آن روح خود دمیـــدم سجده کنان بر او به خاک بیفتد). از این رو انسان به لحاظ داشتن این گوهر الهــی واجب التکریم است و در وهله نخست خالق هستی خود به اکرام او پرداخته است و همگ
۹۸.۰۷.۱۸اتوبوس جلوی یک حسینیه ایستاد و مسئول گروه گفت سریع نماز را بخوانید و بیایید چون معلوم نیست چه وقتی به نجف برسیم. همه سریع وضو گرفتند و به نماز ایستادند. وقتی نماز دوم هم تمام شد چند برادر عراقی آمدند و تعارف کردند. سر سفره ی شامی که تدارک دیده بودند. مسئول گروه گفت اگر دعوتشان را رد کنیم خوب نیست ...بدون سر و صدا و شلوغ بازی پذیرایی کردند و هر کس هر چه میخواست برایش فراهم میکردند.یاد شب تاسوعا افتادم و هیئتی که رفته بودم. جوانی با یک کیف ک
اکرام و نوازش یتیمان مسئله­ایست که در قرآن کریم و کلمات بزرگان دین بسیار بدان سفارش شده و یتیم نوازی شرط ورود به بهشت و ظلم و تجاوز به حقوق و اموال آنها موجب خسران و عذاب الهی معرفی شده است.  در مقاله حاضر پس از مفهوم شناسی واژه‌ی یتیم، مصادیق آن از دیدگاه قرآن و سنّت بررسی شده و آنگاه در پایان اموری را که خداوند انسان­ها را نسبت به یتیمان بدان سفارش کرده و آنها را در قبال آنها مسئول دانسته، بررسی شده است.
از به محبت و توجه در هر انسانی وجود دا
ترس این را داشتم که در غربت، دست از پا خطا کنم یا مال و دارایی اندکی که با خودم داشتم را از کف بدهم. اما همه چیز خیلی خوب بر مدار قرار و آرامش چرخید و سفر دلپذیری را برای من رقم زد.
صبح زود، تیغ آفتاب، به همدان رسیدم و در مرکز شهر اتاقی گرفتم و چند دقیقه ای استراحت کردم. نتوانستم بیشتر در اتاق بمانم و میخواستم هرچه زودتر، شهر را ببینم و به اصطلاح سرپری زده باشم.
از مرکز شهر تا آرامگاه شیخ الرئیس را پیاده طی کردم. در همدان وجه غالب مردم بومی هستند
مدح امام حسین علیه السلام توسط خداوند در حدیث شریف لوح
شیخ صدوق رضوان الله علیه عالم بزرگ شیعه و هم چنین جوینی عالم بزرگ اهل تسنن روایت کرده‌اند که خدای تبارک و تعالی در حدیث لوح فرمود:
جَعَلتُ حُسَیناً خازِنَ وَحیی وَ أكرَمتُهُ بِالشَّهادَةِ وَ خَتَمتُ لَهُ بِالسَّعادَةِ فَهُوَ أفضَلُ مَن استُشهِدَ وَ أرفَعُ الشُّهَداءِ دَرَجَةً عِندی ، وَ جَعَلتُ كَلِمَتِیَ التّامَّةَ مَعَهُ وَ الحُجَّةَ البالِغَةَ عِندَهُ ، بِعِترَتِهِ اُثیبُ وَ
معجزه قرن و نشانه حقانیت شیعه : 
کارگری با زحمت و عرق ریختن ، فردی با وام و قرض و دیگری با فروش فرش زیر پایش و هر کس به هر طریقی مختصر هزینه ای فراهم می کند برای سفر به کربلا؛
 نزدیک مرز که می شوی یاد رشادت های شهدا و رزمندگان برای حفظ وجب به وجب این سرزمین برایت زنده می شود ،وارد عراق می شوی احترام می بینی و اکرام ، به ویژه به خانم ها و اینها همه به برکت خون شهداست. اولین قدم ها را که در خاک عراق بر میداری با دیدن وضع نامناسب  نظافت و گرد وخاک فراو
بسمه تعالی
می فرمود: سالها قبل از انقلاب، کتابی در پاسخ به بعضی شبهات روز، نوشته بودم. روحانی مشهوری آن را خواند و پسندید. پیام داد که به شهر آنها بروم تا به بهانه بزرگداشت من، مسائل روز اسلامی را تبلیغ کنیم.
بلیت قطار خریدم و سوار شدم. با خود گفتم ایکاش همسفر اهل علم و کتابی نصیب تا با مباحثه، راه کوتاه شود. دیدم سید معمم بلند قدی بسمت کوپه من می آید. چهره زیبا، لباس فاخر، ریش آراسته و عمامه مرتبی داشت. گفتم خدا را شکر که دانشمندی نصیب شد. شادما
آموزه های اخلاقی همیشه برخاسته از دین نیستند بلکه در اغلب مواقع، عقلانی و انسانی اند.قرآن کریم علی رغم آنکه نسبت به بسیاری از ریز مسائل ورود نکرده است ولی بر اخلاق در برابر پدر و مادر در چندین آیه تاکید نموده و آن را از حقوق والدین بر عهده فرزند معرفی کرده است.
1- تواضع در برابر پدر و مادر: و اخفض لهما جناح الذل2- طلب رحمت برای پدر و مادر: رب ارحمهما کما ربیانی صغیرا3- احسان و اکرام والدین: و بالوالدین احسانا4- نهی از خطاب آنها با سخن ناشایست: و لات
درود بر 365
شما:
سلام ودرود تا حالا اینطور معنی نشده بود این آیات برای من چقدر تفاوت پس این ماییم که سختی را برمیداریم در صورتی که آسانی هم همانجاست به این راحتی بسیار سپاسگزارم
آگاهیگاه (بنده30):
تأکید خداوند بر تفکّر و ارزش تفکّر در قاموس حضرت الهی، جنابِ الله تعالی بر همین مبناست که آدمیان مدّعی سمتِ «ایشان» بر اساس اندیشه «ایشان» را احترام و اکرام کنند نه بر اساس جهالت و دنباله رَوی از مدّعیانی که دیانت حضرتشان را به بازی گرفتند و نفرت انسا
 
هنگام بلند شدن چرا دچار سرگیجه می شوم؟
برای هر کسی اتفاق افتاده و مرتباً اتفاق می افتد که هنگام بلند شدن از پشت میز یا رختخواب ناگهان احساس سرگیجه کرده و مجبور می شوید دست خود را به جایی بگیرید که نیفتید.
به گزارش بهداشت نیوز: برای هر کسی اتفاق افتاده و مرتباً اتفاق می افتد که هنگام بلند شدن از پشت میز یا رختخواب ناگهان احساس سرگیجه کرده و مجبور می شوید دست خود را به جایی بگیرید که نیفتید.
در بعضی از موارد نقطه های سیاهی را روبروی خود می بینی
سیره پیامبراکرم (صلی الله علیه وآله وسلم)۱۱- در مجلس جای خاصی را به خود اختصاص نمی‌داد و از آن نهی می‌کرد.۱۲- هرگز در حضور مردم تکیه نمی‌زد.۱۳- اکثر نشستن آن حضرت رو به قبله بود.۱۴- اگر در محضر او چیزی رخ می‌داد که ناپسند وی بود، نادیده می‌گرفت.۱۵- اگر از کسی خطایی صادر می‌گشت آن را نقل نمی‌کرد.۱۶- کسی را بر لغزش و خطای در سخن مواخذه نمی‌کرد.۱۷- هرگز با کسی جدل و منازعه نمی‌کرد.۱۸- هرگز سخن کسی را قطع نمی‌کرد مگر آنکه حرف لغو و باطل بگوید.۱۹- پ
سلام! ای سلام خـدا بـر سـلامت
درود! ای کـلام الهــی، کــلامت!
تو هم سجده؛ هم سیدالساجدینی
که قلب حسین است بیت‌الحرامت
مسلمـان نباشم نبـاشم نبـاشم
ندانـم اگـر بـر خـلایق امـامت
سلام خدا بـر سجـود و رکوعت
درود خـدا بـر قعــود و قیـامت
حجر بر در خانه‌ات قطعه سنگی
مقـام آورد سـر بـه پای مقامت
تو حَجّی صلاتی زکاتی جهادی
تو ممدوح بـا نامِ زین العبادی
تو در تیرگــی‌ها سـراج المنیری
تو همچون پیمبر، بشر را بشیری
سمـاوات و عرشند در اختیـارت
تـو آز
«در حال از آن وحشت‌آشیان برگشت و خواست تا هم بدان راه بازگردد.
عزمم درست گشت کز اینجا کنم رحیل / خود آمدن چه بود؟ که پایم شکسته باد!چون خواست که بازگردد، مرکب نفخه طلب کرد تا برنشیند؛ که او پیاده نرفته بود و سوار آمده بود. مرکب نیافت، نیک شکسته‌دل شد. با او گفتند که: ما از تو این شکسته‌دلی می‌خریم!قبض بر وی مستولی شد؛ آهی سرد برکشید. گفتند: ما تو را از بهر این آه فرستاده‌ایم!»«او با زبان حال می‌گفت:
هرگز نشود ای بت بگزیده‌‌ی من / مهرت ز دل و خ
خیلی اتفاقا افتاده و داره می افته و من منتظرم همه چیز تموم بشه بعد بیام اینجا یه پست بنویسم با عنوان آنچه گذشت
 
بلاگ هم قدرت خدا بالاخره پیشرفت کرد و دیگه شکلک  هم براحتی میشه گذاشت.
 
دیشب داشتیم با جنی رویدادهای دیروز رو تحلیل میکردیم تا اینکه رسیدیم به اونجا که برای چی روز اول ندیده و نشناخته اینقدر به من اعتماد کرده بود خلاصه ش اینکه از اینکه اینقدر تصادفی همه چیز خوب پیش رفته بود هر دو راضی بودیم و من بهش گفتم واسه چیزای این مدلی هست که
حکما مثلى زده‌اند، حال دنیا و آخرت را گفته‌اند: مملکتى بود که چون سر سال شدى پادشاه کهنه را بکشتى نشاندندى و به ساحلى بى‌آب و گیاه بردندى و برهنه آنجا سر دادندى و خود بازگشتندى و صباح بر در دروازه شهر منتظر نشستندى، اول کسى از غریبان که آمدى او را بر خود پادشاه کردندى و او عادت ایشان ندانستى، باز چون سر سال شدى با او همان کردندى که با پادشاه اول، همیشه عادت ایشان این بودى! یک نوبت مردى غریب صباح سر سال اتفاقا به آن شهر رسید، جماعتى را دید که م
مختصری از زندگی نامه امامزاده زکریا مدفون در شهرستان رودان بخش زیارتعلی روستای
 عباس آباد منطقه گرمنو
نسب شریف امامزاده زکریا مدفون در روستای عباس آباد شهرستان رودان با واسطه به امام حسن مجتبی (ع) منتهی می شود که از قرار ذیل می باشد :
سید زکریا بن حسین بن محمد بن جعفر بند حسین بن ابی جعفر محمد بن زید ابی الحسین السیرافی بن حسین بن زید الاسود بن ابراهیم بن ابی عبدالله  محمد بن ابی محمد قاسم الرسی بن ابراهیم طباطبا بن ابراهیم الغمر بن حسن الم
سورک یکی از شهرهای کوچک مازندران است که عالی‌ترین شکل فرهنگ میزبانی و مهمان نوازی ایرانی را می‌توانید آنجا تجربه کنید.
  
اگر پای صحبت گردشگران خارجی که به ایران سفر کرده‌اند بنشینید، بدون استثنا ایرانی‌ها را با صفت “مهمان نواز”  معرفی می‌کنند. مهمان نوازی یکی از ویژگی‌های فرهنگی ایرانیان است که نقش  مهمی در صنعت گردشگری ما دارد. بسیاری از افراد برای لمس مهمان نوازی  ایرانی و تماشای رفتار فرهنگی ایرانی‌ها با گردشگران، تصمیم به سفر
     ستمگر: مثل الذین حملو التورئه ثم لم یحملوها کمثل الحمار یحمل اسفارا بئس مثل القوم الذین کذبوا بایت الله و الله لا یهدی القوم    
الظالمین((85))
 
مناجات شاکرین
 
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ إِلَهِی أَذْهَلَنِی عَنْ إِقَامَةِ شُکْرِکَ تَتَابُعُ طَوْلِکَ وَ أَعْجَزَنِی عَنْ إِحْصَاءِ ثَنَائِکَ فَیْضُ
فَضْلِکَ‏ وَ شَغَلَنِی عَنْ ذِکْرِ مَحَامِدِکَ تَرَادُفُ عَوَائِدِکَ وَ أَعْیَانِی عَنْ نَشْرِ عَوَارِفِکَ تَوَالِی أ
✅ با یکی از علماء قدیمی در مورد روحیات چپ‌ها و مجاهدین خلق، صحبت می‌کردم، می‌گفت: «زمان قبل از انقلاب آن‌ها یک ویژگی مهم و مشترک داشتند که همین ویژگی‌ هم موجب شد بعد از انقلاب کم کم تغییر ایدئولوژی دادند و از اسلام دست‌کشیدند و جهت مبارزاتشان هم عوض شد.
آنها روحانیت را کلا قبول نداشتند و می‌گفتند از میان آخوندها ما فقط امام و آقای طالقانی را قبول داریم، در راه مبارزاتشان هیچ کاری با بقیه روحانیون نداشتند و خودشان را علامه می‌دانستند و
پایان نامه درباره یتیم
پایان نامه درباره یتیم
یتیم در اصطلاح حقوق دانان در کتب حقوقی از واژه یتیم، صحبتی نشده، اما درباره لفظ «صغیر» که فراتر از آن است نوشته اند صغیر کسی است که تحت ولایت پدر یا جد پدری یا وصی و یا قیم باشد و از نظر سن به نمو جسمی و روحی لازم برای زندگی اجتماعی نرسیده باشد. در قانون مدنی دوران صغیری از زمان تولد شروع می شود و به هجده سال خاتمه می یابد و در طول این مدت او در حکم غیر رشید است و کسی که به سن مزبور برسد، او را بالغ می
مولوی در کتاب اوّل مثنوی «داستان آن پادشاه جهود که نصرانیان را می‌کشت از بهر تعصب» نقل کرده است.توجه مولانا جلال‌الدین محمد بلخی به این داستان و پیام‌های آن عجیب و نتیجه‌گیری آن عجیب‌تر و بس عبرت‌آموز است.نمی‌دانیم مولوی بر اساس کدام تجربه‌ی تاریخی و با چه هدفی این داستان را بیان کرده است. اما این داستان نحوه‌ی فعالیت یهودیان مخفی را به زیبایی نشان می‌دهد.خلاصه‌ی داستان از این قرار است(اشعار مولانا به اختصار بیان شده است):حکمرانی یه
مولوی در کتاب اوّل مثنوی «داستان آن پادشاه جهود که نصرانیان را می‌کشت از بهر تعصب» نقل کرده است.توجه مولانا جلال‌الدین محمد بلخی به این داستان و پیام‌های آن عجیب و نتیجه‌گیری آن عجیب‌تر و بس عبرت‌آموز است.نمی‌دانیم مولوی بر اساس کدام تجربه‌ی تاریخی و با چه هدفی این داستان را بیان کرده است. اما این داستان نحوه‌ی فعالیت یهودیان مخفی را به زیبایی نشان می‌دهد.خلاصه‌ی داستان از این قرار است(اشعار مولانا به اختصار بیان شده است):حکمرانی یه
چندی پیش دلنوشته دختر یک طلبه که در کانال فقاهت منتشر شده است موجب ناراحاتی و تعجب دوستاران روحانیت گردید.
اخیرا سایت فقاهت و دوستان فعال در آن موضوع عدم ضرورت لباس روحانیت را با شگرد های مختلف طرح کرده اند.
 یکی از این روش ها استفاده از احساسات خانواده های طلاب خصوصا فرزندان طلبه برای دردسر ساز بودن این لباس - که به تعبیر مقام معظم رهبری قلعه ای است که هنوز دشمن آن را نتوانسته فتح کند- است.
در پاسخ به این دلنوشته  عرض می کنیم:
۱. اتفاق ناخوشای
زاهدان - ایرنا - مردم مومن و متدین شهرستان خاش سیستان و بلوچستان مانند سایر هم وطنان مومن و مسلمان ایرانی آداب و رسوم ویژه ای در ماه مبارک رمضان دارند.

به گزارش ایرنا همه ساله مردم شهرستان مرزی خاش در آستانه ماه های مبارک شعبان و رمضان با گرفتن روزه های مستحبی، غبارروی و عطرافشانی مساجد، آغاز جلسات ترجمه و تفسیر قرآن کریم و خرید مایحتاج ماه مبارک رمضان با آمادگی کامل به استقبال ماه میهمانی خدا می روند.خواندن نماز 20 رکعتی تراویح که هم اکنون د
بسم الله الرحمن الرحیم
یافارس الحجاز ادرکنی الساعه العجل
دلیل بیماری و فقر و اذیت برادران و فرزندان و...برای یک شیعه مومن کامل در احادیث زیر که از کتاب کافی آورده ام بیان شده است
بدون شک تمام گرفتاری ها نتیجه گناهانمان و همچنین
برای پاک شدن از گناهان و ترفیع مقام نزد پروردگار است
درست است گاهی ما توسط رئیس و مافوق مورد ظلم قرار میگیریم،باید بررسی کنیم چه کرده ایم تا به این ظلم گرفتار شده ایم.
چرا فلان شخص مسئول ما شد و ..
بدون شک درک این مطالب ب
رمضان ماه نزول رحمت الهی ، ماه تقسیم روزی ها و اجل ها و
ماهی است که خدای عزوجل میهمان خانه خود بیت الله الحرام را تعیین می کند.

برای بهره مندی بیشتر از فیوضات این ماه شایسته است چند کار
ساده را انجام دهیم:

1-  قبل از ماه از
گناهان توبه کنیم بهتر است شب اول غسل توبه کرده و
صیغه استغفار را بخوانیم یعنی: «اَسْتَغْفِرُاللَّهَ
الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاْرْضِ
ذُوالْجَلالِ وَالاْکْرامِ وَ اَسْئَلُهُ
زندگانی و شخصیت امام فخر رازی رحمه الله
شیخ الاسلام هرات
نوشته: آصف رخشانی
از آنجائیکه دین مبین اسلام آخرین وکاملترین ادیان است وپیامبر اسلام به عنوان ختم الرسل مبعوث شده وبعد از ایشان دیگر پیامبری نخواهد آمد، لذا خداوند متعال در هر زمان مجدان و شخصیت ی والایی در میان مردم می آفریند  تا راه و رسم زندگی اسلامی را به مردم ابلاغ نموده و پاسداران حقیقی دین اسلام باشند.
از لابلای اورا ق تاریخ ظهور وحیات شخصیتی بارز متجلی است که فخره زمان، ام
چند وقتی است که در بخش عمده ای از جامعه ایران یا می توان گفت حداقل در بین طیف متوسط رو به بالا و تقریبا اکثریت قریب به اتفاق نخبگان چیزی بنام رفتن و مهاجرت جا افتاده است بطوریکه آمارها نشان میدهد خروج سرمایه و کوچ به ترکیه، کانادا، اسپانیا و...در راس برای سرمایه گذاری  و برای نخبگان هم اقامت در کانادا و...امری عادی شده است.
یقیننا اگر از هرکسی سوال فرمایید  دلایلی برای خود دارند که رفتن خود را موجه به آن میدانند ،اینکه حق با آنها ست یا نه جای خو
؟! قاضی عبدالجبار معتزلی و شیخ مفید شیعه[مناظره عالمانه و مؤدبانه] ؟!
جادلهم بالتی هی أحسن

أنه بینما القاضی ذات یوم فی بغداد ومجلسه مملوء من علماء الفریقین إذ حضر الشیخ المفید قدس‌سره وجلس فی صف النعال،
آن زمانی که قاضی عبدالجبار معتزلی در بغداد حضور داشت و جلسه ای داشت که در آن علماء فراوانی شرکت کرده بودند از تمامی فرقه ها، که در آن جلسه شیخ مفید (قدس سره) حاضر شد و در کنار کفش ها آخر مجلس نشست،
ثم قال للقاضی : إن لی سؤالا فان أجزت بحضور ه
کرونا، رمضان، دوری از عبادت و دلتنگی


ایسنا/سیستان و بلوچستان شروع سال با کرونا و اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی موجی از دلتنگی و دوری از نماز و عبادت در رمضان را در شهر مذهبی خاش سیستان و بلوچستان ایجاد کرده است.
مردم مومن و خداجوی این شهرستان مرزی سیستان و بلوچستان دلتنگ حضور در مساجد و محافل معنوی انس با قرآن کریم هستند.
همه ساله شب ها و روزهای رمضان در شهرستان خاش حال و هوای معنوی و نورانی داشت و مومنان روزه دار با شرکت در نمازهای جمعه و ج
از نهضت مطالعه:
سیدالشهداء در حج به یارانشان می‌فرمایند که بروید و همه‌ی کسانی را که می‌شناسید، از بزرگان، مفسران قرآن، علما، اصحاب پیامبر، آدم‌های نخبه، روشنفکران و هرکسی که جامعه به آنها توجه دارد الان در مراسم حج و در مکه است، همه را فرا بخوانید. من سخنان مهمی با آنان دارم. گروهی نزدیک به نهصد نفر از بزرگانی را که به مراسم حج آمده بودند، جمع کردند. بیش از دویست تن از اصحاب درجه یک پیغمبر (ص) در آن جمع بودند و عده‌ای نیز از تابعین، همان نس
از نهضت مطالعه:
سیدالشهداء در حج به یارانشان می‌فرمایند که بروید و همه‌ی کسانی را که می‌شناسید، از بزرگان، مفسران قرآن، علما، اصحاب پیامبر، آدم‌های نخبه، روشنفکران و هرکسی که جامعه به آنها توجه دارد الان در مراسم حج و در مکه است، همه را فرا بخوانید. من سخنان مهمی با آنان دارم. گروهی نزدیک به نهصد نفر از بزرگانی را که به مراسم حج آمده بودند، جمع کردند. بیش از دویست تن از اصحاب درجه یک پیغمبر (ص) در آن جمع بودند و عده‌ای نیز از تابعین، همان نس
 
احوال دنیا در روز غدیر
پارچه ای از جنس سکوت، عایق وار، پیکر دنیا را فرا گرفت. اصلا سرشت دنیا چگونه است ؟ پاسخ، تاملِ بسیار لازم ندارد.دنیا، بازیچه ای کودکانه است با تاریخ مصرفی کوتاه مدت و متاعی ناچیز. این راهمه می دانند.
آنچه دنیا را با تب و تاب بچه گانه اش، وادار به سکوت می کرد؛ رشد درختی شاداب و تناور بر زمینِ دنیا بود تا مسافران و رهگذران خسته  دنیا، لحظاتی را در سایه سار آن بنشینند و به آسایش برسند. درختی به نام ولایت.
دنیا در حال انتظار،
مرحله دوم: مسقطات خیار حیوان
در این مرحله یک مسأله بیان می‌کنند:
مسألة: یسقط هذا الخیار بأمور:
آخرین مسأله در خیار حیوان بررسی مسقطان این خیار است. مرحوم شیخ به سه مسقط اشاره می‌کنند دو مسقط اول را چون تکراری است توضیح نمی‌دهند و مسقط سوم را بررسی می‌نمایند.
مسقط اول: شرط ضمن عقد
اگر در ضمن عقد شرط کنند سقوط خیار خیوان را نافذ است.
سؤال: آیا می‌توان ضمن عقد شرط کرد قسمتی مثلا یک روز از خیار حیوان ساقط شود؟
جواب: بله چنانکه فاضل جواد در مفتاح ا
اعمال روز مبعث
 
مبعث یکى از اعیاد بزرگ است و روزى است که حضرت رسول صلى اللّه علیه و آله به پیامبرى مبعوث شد، و جبرئیل برای ابلاغ پیامبرى، بر آن حضرت فرود آمد، و براى این روز چند عمل وارد است:
 
اوّل: غسل کردن،
 
دوّم: روزه گرفتن و آن یکى از چهار روزى است که در طول سال براى روزه گرفتن امتیاز ویژه دارد، و ثوابى برابر با روزه هفتاد سال دارد.
سوّم: صلوات زیاد فرستادن.
چهارم: زیارت حضرت رسول صلى اللّه علیه و آله و امیر المؤمنین علیه السّلام.
پنجم: ش
به نام خدای مهدی عج



پاسخ:
مقدمه اول: حضرت عیسی(علیه السلام)به نص و تصریح قرآن کریم از دنیا نرفته
است و هنوز هم زنده است و خداوند او را به آسمان‌ها برده است«زمانی که
دشمنانش می‌خواستند او را بکشند کس دیگری را اشتباهاً به جای حضرت
عیسی(علیه السلام)به دار آویختند». قرآن در این مورد می‌فرماید: «… وَ ما
قَتَلُوهُ وَ ما صَلَبُوهُ وَ لکِنْ شُبِّهَ لَهُمْ وَ إِنَّ الَّذِینَ
اخْتَلَفُوا فِیهِ لَفِی شَکٍّ مِنْهُ ما لَهُمْ بِهِ مِنْ عِلْمٍ إِلا
به نام خدای مهدی عج



پاسخ:
مقدمه اول: حضرت عیسی(علیه السلام)به نص و تصریح قرآن کریم از دنیا نرفته
است و هنوز هم زنده است و خداوند او را به آسمان‌ها برده است«زمانی که
دشمنانش می‌خواستند او را بکشند کس دیگری را اشتباهاً به جای حضرت
عیسی(علیه السلام)به دار آویختند». قرآن در این مورد می‌فرماید: «… وَ ما
قَتَلُوهُ وَ ما صَلَبُوهُ وَ لکِنْ شُبِّهَ لَهُمْ وَ إِنَّ الَّذِینَ
اخْتَلَفُوا فِیهِ لَفِی شَکٍّ مِنْهُ ما لَهُمْ بِهِ مِنْ عِلْمٍ إِلا
من خودم که پستم و حس غرور دارم فک کنم بقیه هم غرور دارن،چکنم تا از این بدبختی و سؤظن نجات یابم؟تشکر
پرسشگر گرامی جهت دریافت پاسخ به نکات زیر توجه نمایید :الف ) غرورغرور به دو نوع است :۱ . غرور منفی( صفت ناپسند ) ۲ . غرور مثبت (عزت نفس )۱ . غرور منفی ( صفت ناپسند )غرور به معنی فریفتگی به داشته ها و جذابیت های غیر حقیقی و علائق دنیوی است که باعث می شود انسان از یاد خدا غافل شود و معنویت و سرمایه های حقیقی سعادت خود را فراموش نماید و در نتیجه آن به انواع ب
سلامببخشیدعلاج حتمی و ریشه کن کننده غرور چیه؟من خودم که پستم و حس غرور دارم فک کنم بقیه هم غرور دارن،چکنم تا از این بدبختی و سؤظن نجات یابم؟تشکر
پرسشگر گرامی جهت دریافت پاسخ به نکات زیر توجه نمایید :الف ) غرورغرور به دو نوع است :۱ . غرور منفی( صفت ناپسند ) ۲ . غرور مثبت (عزت نفس )۱ . غرور منفی ( صفت ناپسند )غرور به معنی فریفتگی به داشته ها و جذابیت های غیر حقیقی و علائق دنیوی است که باعث می شود انسان از یاد خدا غافل شود و معنویت و سرمایه های حقیقی سعا
پنج سال بیش در مثل چنین روزی _روز گرامیداشت صائب تبریزی_ این یادداشت را نوشتم:

این مصرع بلند به دیوان برابر است
قلم به تیغ از این راه سر نمی‎پیچد،چه لذت است که در جبهه‎ساییِ سخن است؟
گذشت عمر مرا چون قلم درین سودا،همان مقدمه‎ی آشنایی سخن است.اگر سکندر از آیینه ساخت لوح مزار،چراغ تربت من، روشنایی سخن است.کجاست شهرت من پای در رکاب آرد؟هنوز اول عالم‎گشایی سخن است.مرا چو معنی بیگانه مغتنم دانید،که آشنایی من، آشنایی سخن است.گذاشتی سر خود چون ق
نام ،لقب و کنیه امام :
نام مبارک ایشان علی و کنیه آن حضرت ابوالحسن و مشهورترین لقب ایشان “رضا” به معنای “خشنودی” می‌باشد. امام محمدتقی علیه‌السلام امام نهم و فرزند ایشان سبب نامیده شدن آن حضرت به این لقب را اینگونه نقل می‌فرمایند :” خداوند او را رضا لقب نهاد زیرا خداوند در آسمان و رسول خدا و ائمه اطهار در زمین از او خشنود بوده‌اند و ایشان را برای امامت پسندیده اند و همینطور ( به خاطر خلق و خوی نیکوی امام ) هم دوستان و نزدیکان و هم دشمنان از
ثابت بن دینار ثُمالی، مشهور به ابوحمزه ثمالی، راوی، محدّث و مفسر امامی قرن دوم و از اصحاب امام سجاد(ع)، امام باقر(ع) و امام صادق(ع) بود. ابوحمزه دعایی از امام زین العابدین(ع) نقل کرده است که در سحرهای ماه رمضان خوانده می‌شود و به دعای ابوحمزه ثمالی مشهور است
 
این متن، سخنان کسی است که بیش ترین سجده بر خاک را برای خدا در تاریخ آفرینش تقدیم می داشته است!! این متن، باید چنان تحوّلی سترگ در میان مدّعیان پیروی از ایشان می گُستُرد که جهان اکنون انگشت

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها